Cautare

32137 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu s a terminat da sau ba" (3.66 secunde)
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne.
Pagubele produse de inundatii, care inca nu s-au terminat, vor fi imense; iar consecintele lor extrem de dure si dureroase. ... Sint atitia oameni care si-au pierdut agoniseala, atit de putina, de o viata. Iar casele lor erau pentru ei mai valoroase decit toate vilele din Primaverii sau din Cornu.
Pagubele produse de inundatii, care inca nu s-au terminat, vor fi imense; iar consecintele lor extrem de dure si dureroase. ... Sint atitia oameni care si-au pierdut agoniseala, atit de putina, de o viata. Iar casele lor erau pentru ei mai valoroase decit toate vilele din Primaverii sau din Cornu.
Angajamentele asumate doar de dragul de a pune mana pe bani europeni au ajuns la termenul scadent. UE face inventarul si pentru ca socotelile nu ies le reaminteste oficialilor romani ca fiecare banut primit trebuie justificat.
Alte patru medalii pentru Romania la Mondialele de juniori de la Plovdiv Sportivii romani au cucerit duminica 4 medalii la Campionatele Mondiale de canotaj academic pentru juniori de la Plovdiv (Bulgaria), si au dus bilantul general la 3 de aur, 2 de argint si 2 de bronz.
8 doamne au ales sa destainuie Huffington Post ce le-a impins sa isi insele sotii si cum aventurile le-au deschis ochii si le-au incurajat sa isi schimbe viata. ... Lipsa de atentie Am facut alegerea mai usoara in viata si m-am maritat cu barbatul acesta.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Marina Almasan si Victor Socaciu au reaprins razboiul care parea sa se fi terminat odata cu divortul cu scandal si procesul care a tinut prima pagina a ziarelor.
Divortul dintre Madalina Miu si Tzanca Uraganu nu s-a terminat inca, si nici acuzatiile grave. Sotia din acte a manelistului a facut marturisiri socante.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca aproximativ 18.000 de participanți din peste 75 de tari au participat la cea de-a opta editie a Volkswagen Semimaratonul Bucuresti.
Ministrul mediului, Nicolae Nemirschi, a declarat sambata intr-o conferinta de presa sustinuta la Craiova, ca peste 350 de dosare depuse de primarii din tara, prin care se solicitau fonduri europene pentru amenajarea si infiintarea de parcuri sau spatii verzi, au fost gasite intre „chichineta si WC-ul de la etajul intai al ministerului“.
"Pedelistii cara cu masina dosare din ministere" Dupa alegerile locale, in PDL va izbucni "marea rafuiala" pentru conducerea partidului, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca Emil Boc "e terminat", Vasile Blaga e "cel mai influent om din PDL" iar Elena Udrea "nu mai are nici resurse financiare, nici politice".
Lucrarile la pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminate la primavara Pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminat la primavara, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vineri, cu prilejul primei sale vizite de lucru efectuata la acest obiectiv.
Trofeo Jesolo - Andreea Munteanu, victorioasa la barna si locul 3 la sol Sportiva romana Andreea Munteanu, la primul sau an de seniorat, a castigat finala de la barna si a ocupat locul al treilea la sol, duminica, in cadrul concursului de gimnastica artistica "Trofeo Citta di Jesolo", de la Treviso (Italia), ajuns la ediția a saptea.
A fost descoperita la sfarsitul anilor '90 de catre Dr. Norbert Egger in Salzburg si in prezent este folosita cu succes in peste 40 de tari din intreaga lume. Metoda Hypoxi are un efect unic in special in cazul femeilor, dar si al barbatilor, in zonele cu probleme:
Sondaj.A inceput noul sezon din Liga 1 - 5 echipe se bat pentru titlul de campioana! ... Ieri a inceput noul sezon din Liga 1, unul care se anunta a fi extrem de disputat.
Urmeaza Germania Romania U21 s-a calificat in semifinale la Euro 2019. Tricolorii au remizat cu Franta, scor 0-0, in ultimul meci si a terminat grupa C pe primul loc, cu 7 puncte. Coman a ratat prima ocazie a partidei, in minutul 11, cand a fost deposedat in momentul sutului.
Cine are deceptii, tradari sau surprize in functie de zodie! ... In fiecare clipa avem de-a face cu oameni sub toate formele; ... Prin fiecare in parte ne confruntam cu emotiile si cu lectiile noastre de viata. Prin ei ne ies la iveala ranile si tot prin ei evoluam.
Elena Vijulie, sef departament Politica la ziarul "Romania libera", a publicat un interviu sub titlul 'Iliescu: ... Partea a doua a acestui intericu o puteti citi in continuare. ... In aceasta alianta PSD cu PNL au existat si exagerari de natura simbolica, mai ales in campania electorala.
In acest an s-au aliniat la startul pentru Parlament candidati pe cat de "colorati" din punct de vedere politic, pe atat de diferiti in ceea ce priveste ocupatia sau experienta profesionala.
google-analytics.com